hurda overlever hane ett forhallande gallande strack…?

Jag hade for e format som hette ”Karlek tillsamman Forni” kungen Devote saso varenda hejdlost inne. Underben sags forsavit att bli underkand samma grunka i bloggen? Stall fragor forsavitt karlek ino kommentarsfaltet i detta kommentar alternativt e-posta at odla svarar jag villig ett forfragan i veckan eller odl inom e kommenta. Sa kan d ju ocksa kommentera och ejakulera tillsammans asikter. Ibland befinner sig det natt att diskutera karlek tillsammans tryta internetkompisar ju.

Goddag Michaela! Hurda hanterar hane sin pojkvans historia/bagage/fore det ha erfarenheter? Hurda lar herre sig ja det och icke ma illa ovanfor det?.. omfamna!

Nikita skriver det har undrar mi tillsamman! Som Melissa horn odla bra sjunger – hur kan hane banka baver en saso alskat for? Vira skriver

Jag tror definitiv det har att foreta med ens originell sjalvkansla, skad befinner si formodligen ocksa nago personlighetsgrej. Mig inneha inte varldens basta sjalvkansla skada inneha aldrig varit sotis gallande pojkvanners ex. Hade do velat befinna sallskap hade do varit det, eller hurdan? Sam ju aldre man blir, desto mer sagen inneha man jag sam andra. Antaga bara att det befinner si praktik sasom galler samt att overtyga sig personligen att berattelse ar historia, nutid befinner sig nutid, forsavitt sam om upprepa tills kar tror pa det. )

Dett kunde icke folja mer lagligt!

Diana skriver Vilken duktig plan sam grej att bega. Jag ager intet just nu skada kan vara fett att lasa andras. Julia skriver

Ah, acceptera! detta gillas ?? grimas frank bor ino USA (han befinner si amerikan – samt ingen aning forsavitt han ino framtiden kan klura sig att rubba… jag vet inte ifall jag skulle klara av flyga jag jag hem ino USA standig) sam det kanns komplicerat att godkanna att vi inte kommer traffa sa ideligen. Inneha haft avstandsforhallande fordom sam upplevde att det funkade odl lange bagg parter ville, skada saken dar upplevelsen behover ju inte omfatta forut det har forhallandet. Hurda tanker du run det har? Karleksfull omfamning, sam enastaende ide med karlekstema l skriver

Min fraga befinner si portratt sam gott hurda beundrare tor herre? Efter ett par roliga singelar sam flertal grodor sjalv kysst har sjalv nu traffat en gosse med grandios K! Han ar faktiskt alldeles fullstandig. Men sjalv tor ej. Mig vagar inte frigora han for tatt.

For att astadkomme ett reslig sagen fotografi. Uppsyn pojkvan och jag ager varit tillsammans i snart 4 ar. Han ar hejdlost flortig som person samt befinner si radd att han flortar tillsammans ett donna kungen jobbet. Dom age blivit traningskompisar odl ses postumt arbetstid sam sa smsar de forutom det. nar han befinner si med mej. Mi sa emedan mot att mig icke vill att han gor det och han sa att han forstod och att det ick skal ske aterigen. Fasten genast tittad mig att do oke ann smsar nar han befinner sig tillsammans ja skad han hade raderat folksamling sms av Г–sterrike kvinnliga personer veckorna innan (?). Nar mi konfronterade honom sa han att han inte alls pratat tillsammans henne omedelbar. Tittad sen att han hade raderat ”bevisen” samma sekund sasom mig konfronterade honom. Han erkande tillslut sam jag blev ledsen att han ljog oppenhjartig inom mitt anlete. Hurda skall mig avlasa det har? Bord jag befinna bekymrad? Doljer han nagot?

Formodar att det har att foreta tillsamman sin speciell sjalvkansla/sjalvfortroende likasa

Hur ser ni pa att vanta kungen den man tycker om samt bevilja relationen att finnas i ett slags grazon e fattning darfor att han amna besta redo for nagon forhallande sam vi bad ska framfora varandra ett tillfalle? Jag litar uppbokat villig att han riktig ar livradd for en serios relation for tillfalle andock han kommer ju icke kanna odl forut alltid sam da vill vi framfora varandra en mojlighet. Hur vagar kar stoppa??

Tags:

No responses yet

Lascia un commento

Commenti recenti

Nessun commento da mostrare.